48H OpenHouse

48H OpenHouse
Precio: GRATIS
Categoría: Educación
Sin valoraciones
Fecha publicación: 7 noviembre 2012
Empresa: Dortoka Disseny
Tamaño: 35.52 MB
Versión: 1.0
Tipo de app: iPhone / iPod Touch

Descripción

Festival d'arquitectura 48h Open House Barcelona
App: concepte, disseny i programació per Dortoka Disseny
És la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana al mes d'Octubre de portes obertes a més de 150 edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l'associació ArquitecturaReversible.
'Open House' ofereix l'oportunitat d'experimentar l'arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l'Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d'un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment, va començar a London l'any 1992, i des de a les hores 'Open House' s'està introduint arreu del món: New York, Dublin, Galway, Tel Aviv i ara Barcelona.
48H OPEN HOUSE BCN, un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va començar a Barcelona l'any 2010. Una iniciativa transversal, adreçada especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per "obrir la bona arquitectura a la ciutat". L'Objectiu és fer-los viure l'arquitectura i la ciutat, donant-los l'oportunitat de remirar-la.

Instalar / App Store

Capturas de pantalla de la aplicación


Valoración de los usuarios

blog comments powered by Disqus

Instalar

InstalarApp Store