Residus

Residus
Precio: GRATIS
Categoría: Utilidades
valoraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residus 1 valoraciones
Fecha publicación: 12 diciembre 2012
Empresa: Generalitat de Catalunya
Tamaño: 45.59 MB
Versión: 1.0.0
Tipo de app: iPhone / iPod Touch

Descripción

Separar els residus, és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil. Amb aquesta aplicació trobaràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així, optimitzarem l’eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.

La recollida selectiva consisteix a recollir separadament les diferents fraccions dels residus municipals amb la finalitat de poder-les reciclar. La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l'energia necessària per a la fabricació dels productes.

L'aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans i els comerços realitzen dels productes recuperables i que, posteriorment, l'administració s'encarrega de gestionar.

Aquesta aplicació està emmarcada dins la campanya de recollida selectiva “Envàs, on vas?” de l'Agència de Residus de Catalunya per tal de conscienciar els ciutadans que dipositin correctament els residus generats a les llars.

Instalar / App Store

Capturas de pantalla de la aplicación


Valoración de los usuarios

Residus
valoraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residusvaloraciones: iPhone/iPad App - Residus
por Jordi marfull
Per fi!
Trobo molt útil aquesta app i que a casa puguis saber d'una manera ràpida on va cada cosa. Trobo que falten objectes per afegir, però el més bàsic hi és.
blog comments powered by Disqus

Instalar

InstalarApp Store